Susținem cu mândrie proiectul – Train like a pro – inițiat de Victor Hanescu

Victor Hănescu, cel mai bun tenismen român din circuitul ATP al ultimilor 10 ani, a lansat un nou proiect pentru pregatirea juniorilor de performanta din țara noastră.

”Train Like a Pro este un concept nou pentru România. Aici au șansa de a învăța ce înseamnă să te pregătești ca un profesionist din toate punctele de vedere, mă refer la latura tehnică, tactică, fizică, mentală și emoțională. Deci sunt aceste lucruri pe care vreau să le aduc în acest proiect, să le arăt copiilor ce înseamnă să te antrenezi ca să poți accede la înalta performanță. Mingea şi racheta sunt la ei. Tot ce le cer copiilor este să aibă încredere şi să creadă în talentul lor. De restul mă voi ocupă eu şi echipa mea”.

”Train like a pro” reprezintă un cantonament de pregatire cu o durată de 10 zie, destinat tuturor juniorilor de performanță din România, cu vârste cuprinse între 11 si 16 ani. Echipa ”Train like a pro” este formată din antrenori de tenis, actori, antrenori de pregatire fizică si mentală, acoperind in acest fel toate aspectele necesare unui antrenament la cel mai înalt nivel.

Proiectul ”Train like a pro” a primit o foarte mare susținere și din partea Federației Române de Tenis, aceasta din urmă semnând cu Asociația Tenis Club Victor Hănescu un important protocol de parteneriat care să asigure dezvoltarea tenisului românesc.

Printre susținătorii acestui proiect se numără și firma noastră. Suntem foarte mândrii și recunoscători pentru decizia lui Victor, de a echipa antrenorii si jucatorii din cadrul proiectului ”Train like a pro” cu tricourile Praetorian.

Mai multe detalii despre proiect gasiti la adresa trainlikeapro.ro

Pentru mai multe detalii despre produsele si ofertele noastre destinate antrenorilor si cluburilor de tenis, ne puteti contacta telefonic la numarul 0725 366 095, de Luni până Vineri între orele 10:00 si 17:00 sau prin email folosind formularul de la pagina de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *