Tricouri personalizate pentru antrenori si cluburi de tenis

Toată lumea știe că în orice afacere promovarea este foarte importantă, iar tenisul nu face excepție. Promovarea dumneavoastră personală, ca antrenor, sau a clubului dumneavoastră se poate face prin foarte multe canale, in funcție de bugetul pe care l-ați alocat si de timpul pe care doriți să îl investiți. Puteți începe o campanie de promovare pe Facebook de care să vă ocupați personal si nu vă va costa nimic, sau puteți plati o firma specializată in acest domeniu daca timpul nu vă permite si puteti investi in asa ceva. La fel, puteti printa cărți de vizită, fluturași, puteți cumpăra reclame in reviste, la radio sau la televizor.

Toate aceste lucruri sunt facute de cluburi si antrenori din întreaga lume, cluburile mai mici folosesc metodele mai ieftine sau gratuite iar cluburile mari folosesc campanii foarte complexe si costisitoare, dar au un lucru in comun: toate cluburile indiferent de marime folosesc texile personalizate, toți cei dintre dumneavoastră care ati călătorit la turnee in afara țării ați observat, cu siguranță, acest lucru. (in pozele din acest articol îi puteți vedea pe Nick Bollettieri, o pereche de antrenori din cadrul achipei sale și o echipa de jucători de la academia de tenis Mouratoglou, toți purtând echipamente personalizate cu însemnele academiei).Antrenori de la academia IMG Bollettieri purtând echipamente personalizate

De ce este acest mod de promovare atât de des folosit?

 • În primul rând orice antrenor are nevoie de un tricou, nu este ca un fluturaș, o pagina de facebook sau o reclama la televizor, tricoul ne trebuie oricum, indiferent ca vrem sa ne promovam sau nu.
 • Cărțile de vizită, fluturașii pot fi uitate acasă, dar fără tricou este mai greu sa ieșim
 • Un tricou poate fi facut cadou jucatorilor din clubul dumneavostră, membrilor familiei sau jucătorilor înscriși la turneele pe care le organizați si fiind purtat de aceștia la scoală, la servici sau în timpul liber va face numele dumneavoastră cunoscut. Încercați sa faceți cadou o carte de vizită sau un fluturaș, cu siguranță efectul nu va fi acelasi…
 • Este foarte ieftin în comparație cu toate celalte metode, mult mai ieftin ca o reclama la televizor sau in reviste si chiar mai ieftin decat cartile de vizita pentru ca o carte de vizită dată, rămâne datâ, stocul se epuizează si trebuie refăcut iar si iar, pe cand un tricou poate sa tină ani de zile
 • Poate fi un alt mod de a susține financiar afacerea dumneavoastră, majoritatea cluburilor din străinatate oferă spre vanzare tricouri și alte materiale textile cu însemnele clubului, acestea fiind oferite jucatorilor de top din club iar apoi sunt achizitionate in special de jucatorii mai tineri care vor sa “faca parte din echipă”.
 • mouratoglou_tenisOferă un plus de profesionalitate. Chiar daca sunteți singurul antrenor sau faceți parte dintr-o echipă, veți atrage mult mai usor atenția daca folosiți un fel de uniformă. Gândiți-vă că împărțiți baza de tenis cu alți antrenori care sunt imbrăcați în toate culorile și echipa dumneavoastră folosește tricouri personalizate, este clar ca acest lucru va oferi un plus de profesionalitate si încredere jucătorilor, părinților si a altor persoane care sunt interesate de serviciile dumneavoastră. Și exact acelasi lucru se va întâmpla daca sunteți proprietarul unei baze de tenis, este clar ca dacă membrii echipei dumneavoastră de antrenori, persoanele de la receptie, și chiar îngrijitorii de terenuri poartă tricouri personalizate oferă un plus de profesionalism si o altă imagine clubului.

Acum că am vazut avantajele acestui mod de promovare să vedem care ar fi avantajele daca veți decide să achiziționați tricourile personalizate de la noi:

 • Personalizarea se va face pe tricourile Praetorian Basic, acestea fiind confectionate la aceleași standarde de calitate ca și intreaga noastră colecție cu certificate Oeko-Tex® Standard 100.tricouri praetorian basic
 • Au o croiala modernă. Spre deosebire de textilele oferite de firmele convenționale de personalizare, tricourile noastre au fost concepute cu antrenorii si jucătorii de tenis in minte.
 • Sunt din bumbac 100% pentru un confort sporit pe terenul de tenis. (Începând cu luna Iunie dorim sa producem si tricouri din poliester pentru cei dintre dumneavoastră care preferă acest material)
 • Dacă clubul dumneavoastră are deja o sigla, prelucrarea ei pentru imprimare o facem gratuit impreuna cu mesajul (sloganul) pe care doriți să îl imprimați.
 • Comanda minimă este de numai 5 bucăți si pentru a vă convinge de calitatea produselor noastre, pană pe data de 1 Martie 2016 beneficiați de un preț special de numai 35 lei/buc + TVA (prețul include un print de 10x10cm)
 • Expediem produsele noastre oriunde în Romania prin Fan Courier și aveți libertatea de a plati prin transfer bancar sau prin ramburs curierului, in momentul livrarii produsului.
 • Pentru comenzi mai mari puteți beneficia de reduceri suplimentare

Pentru mai multe detalii sau pentru o ofertă personalizată ne puteti contacta telefonic la numarul 0725 366 095, de Luni până Vineri între orele 10:00 si 17:00 sau prin email folosind formularul de la pagina de contact.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *